Lähdimme kaverin kanssa koiria kävelyttämään ja tultiin ison peltoaukeaman kautta takaisin. Ja mitä minun vanhat silmäni näkivätkään! Kurki, töyhtöhyyppä, sepelkyyhkyjä, räkättirastaita, punakylkirastaita, sinisorsia, kirjosieppoja yms. EIKÄ MINULLA OLLUT KAMERA MUKANA!! surprise Sellainen tilanne, että oli suorastaan pakko juosta kotiin kameraa hakemaan. Hengästyneenä ja kädet innosta täristen en osannut edes säätää kameraa ja niinpä kamera oli täynnä kuvia jossa oli sininen taivas ja joku musta piste keskellä.

Eräs näistä mustista pisteistä


monta mustaa pistettä


Vähän valoisampi kuva


Erinäisten taivaskuvien lisäksi oli paljon kuvia pellosta, josta hädintuskin erottuu lintu


Lintuja oli siis joka lähtöön, mutta keli ei ollut paras mahdollinen ajateltuna kuvaajan kameransäätämistaitoja. Mutta eipä hätää, tuo peltoaukeama on ihan lähellä, joten mikään ei estä menemästä sinne uudelleen (paitsi jos pellot on kynnetty tms.)

En nyt tähän laittanut niitä kaikkein epäonnistuneimpia valkoisia kuvia missä on lintu keskellä. Minulla on toisinaan joku ihme vimma nostaa ISO arvo hirveän korkeaksi, joka sitten pilaa kuvat. Näin kävi myös hiekkamontulla jossa olin kuvaamassa vinttikoiria. Yhdistävä seikka epäonnistuneissa kuvissa oli se, että ISO oli 1800 tai pahimmillaan 3200. Toinen yhdistävä asia oli se, että aurinko oli mennyt pilveen. Tai no olihan noita yhtäläisyyksiä enemmänkin.. koirat oli harmaita tai vaaleita yms.. Ehkä pitää alkaa kuvaamaan pelkkia ruskeita afgaaninvinttikoiria aurinkoisella kelillä, jotka on mielellään paikallaan laugh