Tässä muutama kuva tältä päivältä. Ilma oli uskomattoman kaunis, joten mikäpä sen parempaa, kun mennä viettämään päivää mökille.


Samat tutut linnut joka puolella, eli keltasirkkuja ja peippoja. Näin myös haarapääskyn ja odottelin, jos se menisi langalle istumaan hetkeksi, niin ottaisin kuvan. No.. tällä kertaa ei onnistanut, mutta onneksi kesä on edessä.
 

Kuikka uiskenteli järvellä. Viimeksi, kun kävin mökillä, järvessä oli vielä jäät. Nyt vedet oli todella korkealla ja laituri hädintuskin näkyi veden alta, oli kuitenkin tallella ettei ollut lähtenyt jäiden matkaan.

Ja taidanpa tarvita kameraan pari lisäjuttua, että onnistun saamaan järvellä kunnollisia kuvia.. Se on kyllä jännä laite.. ensin ostat rungon ja saat jonkun putken mukana. Sitten se ei enää riitä, vaan tarvitset uusia putkia, telineen, salaman.. vaikka mitä "pientä". Ei taida kannattaa ajatella mitä kaikki tulee maksamaan.


Kesä tekee tuloaan, koivussakin on jo pienen pienet lehdet. Kohta pääsee vastoja tekemään.


Kukkaset kukkivat kauniisti äitienpäivän kunniaksi. Nämä lienee valkovuokkoja.


Sammakoitten kurnutusta kuului kovasti, mutta itse sammakoita en onnistunut näkemään. Siinä rannalla hiipiessäni vedessä molskahti välillä, ilmeisesti sammakot olivat huomanneet tunkeilijan ja päättivät lähteä nopeasti karkuun.


Tämä piikikäs kasvi.. ihan kivan näköinen, mutta eipä ole mukava astua tämmöiseen paljain jaloin. Pellolla oli näitä vaikka kuinka.


Koiratkin pääsivät venyttelemään jäseniään juoksemalla hurjaa vauhtia pitkin peltoa. Nyt uni maistuu..
..uni maistuu itsekullekin jo tässä vaiheessa iltaa.. klo 0.16. Hyvää yötä, tapaamme taas :)