Olen kadottanut kamerani laturin. Sitä ei löydy mistään. Etsimistä vaikeuttaa parhaillaan menossa oleva remontti, jonka takia tavarat on siirrelty vähän minne sattuu.. Ei siis parhaat mahdolliset lähtökohdat lintutornille menon suhteen, mutta kävinpä mielenkiinnosta tutustumassa paikkaan silti.

Kävin paikalla kahteen otteeseen, joten alkupään kuvat on otettu aurinkoisella kelillä loppupään sitten ei. Kuvat on otettu Canonin IXUS 115 HS:llä.

Eli Toivakkaan ja liikalanlammen luonto- ja riistapolulle
Vaikka ei linnun lintua näkisikään, niin maisemat on kyllä uskomattoman kauniit. Lumoavan vihreää.

Polun varrella oli asiaankuuluvat opaskyltit, joissa tietoa mm. suokasveista.Lintutorni

Kävin tuolla yksin ja kieltämättä vähän hirvitti mennä illalla kuvan kaltaisia polkuja pitkin synkässä metsässä, kun on juuri lukenut karhuaiheisia uutisia..
 
Muita lintuja en nähnyt, kun joutsenen ja metsässä vierestä lähti joku iso lintu lentoon. Olisiko sitten ollut teeri tai vastaava. Hyttysmyrkky on ihan ehdoton. Kameran laturin lisäksi myös hyttysmyrkky oli hukassa. En sitten viitsinyt lähteä sitä enempi etsimään, koska "voihan niitä huitoa hengiltä". Mutta tässä tapauksessa täytyy sanoa, että kädet ei ihan riittäneet eliminoimaan useampaa miljardia hyttystä mitkä kimppuuni oli hyökkäämässä.

Järkkäri oli mukana myös, mutta akku kesti sen verran, että sain säädöt kohdilleen -sitten tuli pimeys.
 
Mutta paikka oli mielenkiintoinen ja kaunis! Menen ehdottomasti uudelleen paremmin varustautuneena.