Elämme vaihtelevissa olosuhteissa.. Aurinko näyttäytyy koko komeudessaan, tai kuultaa vain pilvien läpi.. Välillä tulee vettä ja seuraavassa hetkessä lunta. Linnut rakentavat kovalla tohinalla pesää ja käyvät välillä tankaamassa lintulaudalla. Aurinkoisempina hetkinä linnunlaulu täyttää koko tienoon.


Aurinkokin paistaa, vaikkei sitä (aina) nää..


Ystävämme kuu näyttäytyi yötaivalla


Puut on täynnä mm, keltasirkkuja ja urpiaisia


Välillä tulee kiire lähtöjä

Lintulaudalla vierailee nykyisin mustarastaspariskuntaTässä emäntä. Mietin kauan mikä lintu tuo on, kun kovasti näytti mustarastaalta, mutta oli ruskea ja alapohja harmahtava. Päädyin mustarastaaseen ja nytten hän on näyttäytynyt herra Mustarastaan kanssa, joten uskoisin heidän olevan pariskunta. Ainakin herra Mustarastas taisi viettää talven Suomessa, mutta naarasta en ole aiemmin nähnyt.

Eräänä päivänä kuulin joutsenien äänen, mutta itse lintuja en onnistunut näkemään. Ehkä ne lensi ohi sillä aikaa, kun juoksin sisältä hakemaan kameraa.. Vieläkin riipaisee, kun ajoin eilen naakkaparven ohi, enkä pysähtynyt ottamaan kuvia. Puhumattakaan tuntemattomiksi jääneistä linnuista, jotka näin auton ikkunasta, niiden sukellessa tuossa virralla.. Niin paljon lintuja, niin paljon kuvattavaa.. ei lopu blogista aiheet ihan heti!